medische diëtiste gent

Op zoek naar een diëtist regio Gent?

Als medisch diëtist gaat mijn aandacht naar een gezonde levensstijl. Mijn begeleiding gaat dus verder dan je eetgewoontes aanpassen. Ook jouw lichamelijke en mentale welzijn krijgen de nodige aandacht.

Wil jij je levensstijl veranderen op duurzame manier? Maak een afspraak voor een intakegesprek. Wil je weten hoe ik je kan helpen? Bel me dan even op.

Contactgegevens

Praktijk

HAP Lange Velden
Helmkruidstraat 12
9032 Wondelgem
BE0779 319 873

Contactpersoon

Contact

Medisch diëtiste regio Gent

Je vindt mijn praktijk in Wondelgem. Daarnaast ben ik medisch diëtiste bij Solidaris in Gent, Aalst en Oudenaarde. Ook als je geen lid bent van Solidaris mag je hier een afspraak maken. Sowieso voorzien alle mutualiteiten in een tussenkomst als je op consultatie komt.

Als je nog vragen hebt, neem dan zeker contact op. Wil je graag kennismaken?

Boek hier je intakegesprek

  • gratis kennismakingsgesprek
  • consultatie bij in mijn praktijk of bij je thuis
  • online- of fysieke consultatie

Wat als je je consultatie onverwacht moet verplaatsen of annuleren? Verwittig me dan minstens 24 uur voor je afspraak. Anders moet je het volledige bedrag van de consultatie betalen.

Scroll to Top